2016-09-14 02:03:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Figyeljen oda a munkájára

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nehezen koncentrál ma a munkájára, mégis jól alakul a napja. Kellemes élményekben lehet része, talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami önre vár. Fontos, hogy tudja értékelni az apró örömöket…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Jupiter, a szerencse bolygója olyan bevételekhez juttathatja, amire eddig nem is gondolt. Beszélje át a dolgot egy hozzáértővel, de azért ne hezitáljon túlságosan sokáig! A végén még meghiúsul a dolog…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Adódhat ma egy olyan helyzet, amikor kénytelen szembenézni a tényekkel, és tudomásul venni a dolgokat. Nincs mit tenni, vonja le a tanulságot, és lépjen tovább. A pénzügyeit gondolja át alaposan!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A munka terén komoly akadályok várhatók. Most élesen szét kellene választania a karriert a magánéletétől, ebből nem szabad engednie. Ha túl sokat követelnek öntől a főnökei, üljön le velük tisztázni a kérdést!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy korábbi rossz döntése most kellemetlen helyzetbe hozhatja önt. Rendbe hozható a dolog, csak előbb be kell ismernie a tévedését. Ne legyen makacs! Egy új tervéhez viszont segítőket találhat. Ma megelőzhet egy nagyobb bajt az életében, ha nyitva tartja a szemét és a fülét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Sok új és jó találkozás reményével kecsegtet a mai nap. A munkahelyén viszont összekuszálódnak az ügyei, a mostani feladatok komoly próbák elé állíthatják, akár a türelméről, akár az idegeiről, akár a szakértelméről van szó. Este mindenképpen pihenje ki magát alaposan.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ma vendégül kell látnia valakit, akit nem igazán kedvel. Bármennyire is unalmas minden, amit mesél, vigyázzon arra, hogy ne sértse meg az illetőt. Muszáj előzékenyen viselkednie, mert hasznára válhat még ez az ismeretség…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Uránusz jelentős változásokat hozhat az életébe, de próbálja mindennek a jó oldalát nézni. Ha teheti, maradjon háttérben, és végezze a munkáját úgy, mint eddig. Este a baráti körben felüdülés várja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jól gondolja meg a lépéseit, mert bár biztos a dolgában, váratlan akadályok nehezíthetik az előrejutásban. Csak akkor utazzon el külföldre, ha van rá bőven fedezete, és a munkahelyén is tudják nélkülözni.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
A kommunikáció terén akadhatnak nehézségek, félreértések, elfelejtett részletek okozhatnak problémát. Próbálja a feladatokat a meghatározott sorrendben elvégezni, siessen haza, és pihenje ki magát alaposan.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Figyeljen oda nagyon a munkájára, most a szokásosnál is precízebbnek kell lennie, ellenőrizzen le mindent kétszer is. A bolygók komoly bonyodalmakat jeleznek, ezt úgy előzheti meg, ha minden részletkérdést idejében tisztáz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Számítson rá, hogy hivatásában nem kapja meg azt az elismerést, mint amit megérdemelne, sőt, akár negatív kritikát is kaphat. Nem érdemes tisztáznia a dolgot, most komoly konfliktust generálhat, ha vitatkozni kezd a főnökével.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: